Aluminijske ploče i Vaše fotografije

Uz klasični tisak fotografija na umjetničkom platnu SlikuSvoju nudi i aluminijske ploče za tisak fotografija. Novi način tiskanja koji se uklapa svugdje, ovakav detalj možete dodati u svoj dom ili poslovni prostor kako biste postigli dozu luksuza.
Ako želite u svoj interijer unijeti eleganciju i moderni dizajn odličan način su slike na aluminijskim pločama koje su izdržljive i jednostavne za održavanje. Tisak na ovakvim pločama je dugotrajan i kvalitetan. Boja je puno izraženija što samim time čini ovakav način izrade i postavljanja slika dostupnima svima i pristaje u svaki prostor.

 

Aluminijske ploče

Aluminijske ploče su lagan materijal koji dodatno olakšava postavljanje fotografija. Nema potreba za dodatnim ojačanjima pa su tako i ploče velikih dimenzija lagane za transport i izlaganje bilo gdje. Sam materijal je izdržljiv i spreman za postavljanje odmah pri dostavi. Kod tradicionalnih slika na zidu za koje morate pronaći okvire odgovarajućih dimenzija i sam okvir otežava sliku. Onda su nespretne za pomicanje i postavljanje. Kod slika na aluminiju nema tih problema i prilikom postavljanja na zid stavite nosač i objesite sliku.
Također, ovaj materijal je otporan na vodu, ogrebotine i garantirano traje. Dovoljno je samo obrisati prašinu ili prljavštinu koja pronađe put do vaših slika. Ploče, kao i canvasi, dolaze u nekoliko dimenzija i savršene su za svaku prostoriju. Od dnevnog boravka, spavaće sobe pa do kupaonice upravo radi svoje otpornosti na vlagu i različite uvjete. Glatka podloga savršeno prikazuje oštre linije i obrise a boje su još življe i uočljivije nego na tradicionalnim platnima. Također boje ne blijede prilikom izloženosti sunčevoj svjetlosti. Još jedna pozitivna karakteristika ovakvog načina tiska fotografija je glatka površina koje ne treba staklo kako bi boje bile ljepše i izraženije. Iako je površina glatka, nema odsjaja svjetla i poteškoća prilikom potpunog uživanja u slici.

Fotografije na canvasima savršene same po sebi i odlične su za izlaganje omiljenih uspomena i dragih lica kako bi se svakim pogledom na njih vratili u neki trenutak. Fotografije na aluminijskim pločama još su korak ispred. Boje, ljepota tiska i materijal skupa s jednostavnim postavljanjem i malom težinom su odlična kombinacija. Same aluminijske ploče su savršene za svaki prostor i za svaku fotografiju koju želite imati izloženu.