O NAMA

 

Tvrtka smo koja je osnovana 2010.godine i već više od desetljeća se bavimo proizvodnjom reklama. Nakon što smo zauzeli svoje mjesto na tržištu s proizvodnjom reklamnih materijala, počeli smo širiti poslovanje te smo u naš asortiman uključili proizvodnju naljepnica, fototapeta, postera te još mnogo toga. Nastavili smo se razvijati i kontinuirano ulagati u naše znanje i poslovanje te se trudimo stalno unapređivati naš asortiman proizvoda.

Naš posao je i naša strast jer se već dugi niz godina bavimo onime što volimo, a to su dizajn i uljepšavanje Vaših domova. Ponosni smo što naši proizvodi krase veliki broj najdražih prostorija, domova ili poslovnih prostora naših kupaca. Cijeli proces izrade je ispunjen s puno kreativnosti i ljubavi kako bismo bili sigurni da smo dali najbolje od sebe i da su klijenti u potpunosti zadovoljni. Smatramo kako su personalizirani proizvodi savršen poklon kada nekoga uistinu želite razveseliti pa smo tako počeli s našom pričom i proizvodnjom poklona od srca. Od početaka našeg postojanja pa do danas stvorili smo veliki raspon personaliziranih proizvoda za sve prigode.

Naša kreativnost ne poznaje granice te stalno osmišljavamo i izrađujemo personalizirane proizvode za naše klijente. U našoj ponudi imamo nešto za svakoga, od minimalističkih fototapeta preko šarenih naljepnica i ukrasa za dječje sobe pa do slika na umjetničkom platnu koje fotografije pretvaraju u umjetnine. Kako stalno radimo na širenju našeg poslovanja i razvoja naše tvrtke i ovaj put donosimo novitet, SlikuSvoju.